Links

Hier treft u handige, interessante of gewoon leuke links naar websites van organisaties en bedrijven waar wij regelmatig mee te maken hebben.

  • Website Mooi Hoorn. Deze website is van het Binnenstadsmanagement Hoorn en bevat alle informatie over evenementen, bedrijven, wetenswaardigheden over de Hoornse binnenstad. Interessant voor zowel de bezoeker als de gebruiker van de binnenstad.
  • Website van Marinus Kalk. Een grote verzameling van antiek-, curiosa-, boeken- en vlomarkten en een digitaal verzamelpunt van winkels, organisatiebureaus, evenementen en markten.
  • De website van Hollandse Markten biedt een schat aan informatie voor zowel organisatoren als bezoekers. Paardenmarkten, kaasmarkten, braderieen, jaarmarkten, themamarkten maar ook zeer veel achtergrondinformatie. Een van de doelstellingen van deze website is het promoten en in stand houden van ons Nederlandse erfgoed markt.
  • Kees van de Gruiter maakt en repareert marktzeilen tegen zeer concurrerende tarieven. Zowel standaardzeilen als op maat gemaakte zeilen voor uw verkoopwagen, met of zonder opdruk en met en zonder ruit.