Voor marktkooplieden!

Hartelijk welkom bij het marktboekingssysteem van Edith Hartog Evenementen & Markten

Boek uw markten in drie eenvoudige stappen:

1. Kies uw markten uit en stop ze in een karretje:

U boekt een of meerdere markten door toe te voegen aan uw winkelmandje in de marktkalender. Onder de knop “alle informatie” vindt u alle belangrijke details. U kunt ook eerst het totaalaanbod doornemen waarna u uw keuze maakt (klik hier voor het totaalaanbod). De standaardtarieven voor plaatsen op de markt vindt u hier maar soms wijken tarieven af door bijvoorbeeld kortingsregelingen. Dit wordt vermeld in de marktomschrijving.

2. Vul uw persoonlijke gegevens in:

Wanneer u de gewenste markten heeft uitgezocht klikt u rechtsboven op het winkelkarretje, er verschijnt een afrolmenu met de door u geboekte markten.  U kunt nog markten verwijderen, toevoegen of vergelijken met uw agenda. Klaar? Dan drukt u op “boeken” en u komt op de boekingspagina. Hier vult u uw persoonlijke gegevens in. Eventuele bijzonderheden (wensen) kunt u aangeven in het invulblok “rekening houden met” onderaan deze pagina. Daarna klikt u op “markt(en) boeken” en u ontvangt een e-mail waarin wordt bevestigd dat uw inschrijving is verstuurd.

3. Bevestiging en borg:

Geboekte markten worden binnen een week bevestigd (meestal op vrijdag). U krijgt dan een e-mail met daarin een overzicht van de door u geboekte markten en het verzoek een borg van € 50,00 te storten onder vermelding van uw klantnummer (staat ook in dit overzicht). Deze borg wordt op de markt zelf met u verrekend of u kunt hem laten staan tot en met de laatste door u geboekte markt. Voor alle markten geldt dat er altijd een borg moet staan voordat uw inschrijving wordt meegenomen in de indeling (zie marktvoorwaarden).

 Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

Wat gebeurt er met mijn gegevens? Lees hier hoe wij met uw gegevens omgaan.